Sportruházat

A különböző sportok űzése más-más professzionális sportruházatot igényel, amely megfelel az adott sportág elvárásainak, valamint mozgásanyagának egyaránt, kényelmi és védelmi szempontokat szem előtt tartva.

Hazánkban tagadhatatlanul a futball számít a legnépszerűbb sportágnak kicsik és nagyok között is. A futball szakszerű űzéséhez számos olyan kiegészítőre lehet szükséged az alapvető ruházat mellett a mez és a rövidnadrág, mint a kifejezetten kapusoknak kifejlesztett kesztyű, kapusmez és nadrág, valamint a mezőnyjátékosoknak szükséges sípcsontvédő.

1–16 termék, összesen 24 db

1–16 termék, összesen 24 db

A sportruházat megvásárlásakor kifejezetten fontos figyelmet fordítani a kényelmi tényezőkre, mivel a sportágspecifikus mozgásanyag szigorúan behatárolja a mozgásterjedelmet, így futballozás esetében például olyan lenge, légáteresztő és megfelelően szellőző mezre és alsóra van szükség, amely mindemellett biztosítja a nedvesség megfelelő elvezetését, és védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben.

A Mitre az a márka, amely mindezt képes megadni a sportolni vágyók számára. A márka folyamatosan igazodik a modern igényekhez, és a játék dinamikusságának növekedése tükrében fejleszti a termékeit a legmodernebb ProFlow vagy ProShield technika alapján. A Mitre az Angol Labdarúgó Szövetség labda beszállítója, így hírnevének hála máig töretlenül az angol futball örökség része lehet.

Mitre sportruházat

A Mitre termékei között a kapusok is megtalálhatják a legideálisabb felszerelést. A kapusmez többféle színösszetételben kapható, amely modern grafikus dizájnnal ellátott. Strapabíró waffle nyomott poliészter az anyaga, amelynek köszönhetően még tartósabbnak bizonyul a külső hatásokkal szemben. Ráadásul a könyökhajlatoknál párnázott, így reflexszerű vetődéseknél sem kell tartanod attól, hogy megsérül a karod vagy eltörik a könyököd. Az anyagának köszönhetően kiválóan vezeti a nedvességet, száraz és komfortos érzetet biztosít edzés és mérkőzés közben egyaránt.

Hosszú és rövid kapusnadrág közül egyaránt válogathat a játékos az időjárástól és a komfortosságtól függően, azonban mérkőzések idején jobban szeretik a hosszú nadrágot, mivel nagyobb védelmet biztosít a lövésekkel szemben. Az utóbb említett típus puha bokarésszel rendelkezik a kiemelkedő kényelem és a pontos illeszkedés érdekében. A mezhez hasonlóan strapabíró waffle nyomott poliészter az anyaga, amely biztosítja tartósságát. A térd- és csípőrész párnázott, így védelmet biztosít csúszások és ugrások esetében is. Szintén kiválóan vezeti a nedvességet, így hosszú távon is komfortos érzést biztosít.

Kapusok és mezőnyjátékosok kiegészítői

A kapusok nélkülözhetetlen eszköze a kapuskesztyű, amely nélkül elképzelhetetlen lenne az edzés és a mérkőzés egyaránt. A Mitre által gyártott kapuskesztyű kifejezetten erős 2 x 2 mm-es M-Tech latex anyagból készült, amely mind műfűre, mind egyéb durvább pályákra kiváló. Sima tenyér kialakítása segítségedre lehet a lécen túli lövések elérésében. Csuklórésze teljesen elasztikus, valamint tépőzáras körpánttal körülvett a pontos illeszkedés érdekében. Így teljes mértékben kényelmes kialakításának köszönhetően kizárólag a mérkőzésre tudsz majd koncentrálni.

A mezőnyjátékosok számára is fontos a megfelelő védelem biztosítása. Erős pántos sípcsontvédőre mindenképpen szükség van, amely a keményebb rúgások ellen védi a csontot. Míg külső kemény héja mindezt biztosítja, addig belseje könnyű és puha szivacs, amely jól szellőzik, és kellemes érzetet nyújt nagyobb melegben is. Dupla elasztikus pánttal rendelkezik, amely biztosítja a megfelelő illeszkedést.