Mitre Tensile focilabda

Cikkszám: N/A

19 999 Ft

A Tensile profi meccslabda minden időjárásban megfelelő választás.

  • Kevesebb és ezáltal nagyobb paneljei révén a Tensile 30%-kal kevesebb illesztésével nagyobb erőkifejtésre és nagyobb sebesség elérésére képes
  • 10 paneles, kézi öltéssel illesztett kialakítás
  • FIFA Quality Approved minősítéssel
  • Korszerű Clarino mikroszálas konstrukció szemcsés dombornyomással, a megfelelő tapadásért és irányításért minden időjárás mellett
  • Az angol és skót bajnokság hivatalos labdája volt
A gyártó által ajánlott labdaméretek

MéretAjánlott korosztály
36-9 éves korig
49-14 éves korig
514 éves kortól

A gyártó által ajánlott labdaméretek
MéretAjánlott korosztály
1Minden korosztály számára (MINI)
23-6 éves korig
36-9 éves korig
49-14 éves korig
514 éves kortól
  • Fehér/Bordó
  • 5
Kategória: Címke:

További információk

Változat

Fehér/Bordó

Alapszín

Fehér

Márka

Mitre

Típus

Labda

Labdaméret

5

Felület

Füves pályára

Felhasználás

Meccslabda, Professzionális labda

Leírás

Profi focilabda, futballfelszerelés, sportruházat, kapus öltözet

Miért válaszd a Mitre termékeit?

A Mitre által gyártott számos profi focilabda olyan top bajnokságok hivatalos játékszerei, mint az EFL (English Football League - Angol Labdarúgó Liga). Ezekről bővebben a cég nemzetközi honlapján olvashatsz. A Mitre nevet 1949-ben vette fel a cég és lett vele világszerte ismert. A márka az Angol Labdarúgó Szövetség labdabeszállítójává vált és máig is töretlenül az angol futballörökség része.

A futball az a játék, ami összetartja a világot...

…és a Mitre a leghosszabb ideje meglévő szurkolója. A gyártó 1817 óta része a futball és más labdajátékok világának. Az azóta eltelt idő alatt számos ikonikus labdát adott a labdarúgásnak. Ha focizol, nagy valószínűséggel te is fogsz a Mitre labdájával játszani. Sőt, ha fiatal vagy és szüleid, nagyszüleid valaha fociztak, azt ők is Mitre labdával tehették.

Profi minőség a játékosok igényei alapján

Két évszázad tapasztalatával a háta mögött a Mitre nagy hangsúlyt fektet a játékosok igényeire, szoros együttműködésben van labdarúgó szövetségekkel, klubokkal és játékosokkal. A bajnoki cím megszerzése a cél vagy néhány óra szórakozás a kertben vasárnap délután? Nálunk nemcsak a megfelelő játékszert találod meg ehhez, de a legjobb sportruházatot, tréningeszközöket vagy kapusfelszerelést is beszerezheted.

Technológiai fejlődés

A Mitre kínálatában a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően mindig a legmodernebb termékeket találod, de olyan régi kedvencek is rendszeresen újjászületnek, mint a Delta, a Calcio, az Ultimax vagy az Impel. A profi focilabdák szigorú és széleskörű tesztelésen esnek át, a FIFA Quality minősítések megszerzéséhez és a legjobb minőség biztosítására. A forradalmi Hyperseam™ technológiával készült labdák varrott és egyben ragasztott illesztésükkel egyesítik mindkét technológia előnyeit. A ProFlow™ és ProShield™ technikával gyártott ruházati termékek jól szellőző anyagukkal biztosítják a páratlan nedvesség elvezetést és kiváló védelmet nyújtanak minden időjárásban. A Mitre által kifejlesztett technológiákról itt olvashatsz bővebben.

Profi focilabda, futballfelszerelés

Termékeink közt minden célra és minden felületre megtalálható a tökéletes választás. A Mitre füves és műfüves pályára, teremfocihoz és aszfaltozott felületekre is készít több színben és több méretben elérhető profi focilabdákat. Ha pontos, jól irányítható futball vagy futsal meccslabdát, tartós edzőlabdát, képességfejlesztő labdát keresel, itt megtalálod. De a labdákon felül szerepel kínálatunkban sok más termék is mind professzionális, mind amatőr vagy szabadidős/hobbi játékosok számára. Pl.: kapuskesztyű, kapusnadrág, sípcsontvédő, mezfelső vagy mezalsó.
Klubok és egyéni sportolók figyelmébe is ajánljuk a Mitre labdahálókat, bójákat, tréningeszközöket és táskákat.

Sportruházat, edzőfelszerelés

Minden sporthoz és minden időjárásra található termékeink közt sportszár, edzőnadrág, esőkabát, széldzseki vagy éppen kapucnis pulóver. A Mitre - és így áruházunk - kínálata folyamatosan bővül, nézz be hozzánk gyakran!