Mitre Delta Plus focilabda, fehér

Cikkszám: N/A

21 900 Ft

 • A Mitre középkategóriás profi futball-labdája a FIFA Quality Pro minősítés pecsétjével (5-ös méret esetén)
 • Egyedi 14 paneles felépítés
 • Stabil energia- és erőátvitel cipőről labdára a leírhatatlan sebességért
 • Exkluzív dombornyomott felszín a labda körüli légáramlás vezetésére a tűhegy pontosság és kiemelkedő sebesség érdekében
 • 4,5 mm-es hyperfoam habbal, mely az erőt tiszta kinetikus energiává alakítja át a még nagyobb sebességért
 • 1,4 mm-es japán poliuretán külső borításának köszönhetően továbbfejlesztett érzés, fokozott tartósság és erő jellemzi
 • Laminált labdabelsővel, mely biztosítja a labda alaktartását és ívelhetőségét, miközben többleterőt biztosít, hogy egyenesen a felső sarokba lőhess
 • A forradalmi Hyperseam™ technológiájának köszönhető zéró közeli nedvszívásával ez a labda minden időjárás esetén helytáll, egy igazi aduász
 • A fokozott tapadás és irányíthatóság érdekében ‘Mitre’ feliratú textúrával ellátott külsővel
 • Irányításra, pontosságra és erőre készült labda
A gyártó által ajánlott labdaméretek

MéretAjánlott korosztály
36-9 éves korig
49-14 éves korig
514 éves kortól

A gyártó által ajánlott labdaméretek
MéretAjánlott korosztály
1Minden korosztály számára (MINI)
23-6 éves korig
36-9 éves korig
49-14 éves korig
514 éves kortól
 • Fehér/Fekete/Citromsárga
 • 4
 • 5
Kategória: Címke:

További információk

Változat

Fehér/Fekete/Citromsárga

Alapszín

Fehér

Márka

Mitre

Típus

Labda

Labdaméret

4, 5

Felület

Füves pályára, Műfüves pályára

Felhasználás

Meccslabda, Professzionális labda

Leírás

Profi focilabda, futballfelszerelés, sportruházat, kapus öltözet

Miért válaszd a Mitre termékeit?

A Mitre által gyártott számos profi focilabda olyan top bajnokságok hivatalos játékszerei, mint az EFL (English Football League - Angol Labdarúgó Liga). Ezekről bővebben a cég nemzetközi honlapján olvashatsz. A Mitre nevet 1949-ben vette fel a cég és lett vele világszerte ismert. A márka az Angol Labdarúgó Szövetség labdabeszállítójává vált és máig is töretlenül az angol futballörökség része.

A futball az a játék, ami összetartja a világot...

…és a Mitre a leghosszabb ideje meglévő szurkolója. A gyártó 1817 óta része a futball és más labdajátékok világának. Az azóta eltelt idő alatt számos ikonikus labdát adott a labdarúgásnak. Ha focizol, nagy valószínűséggel te is fogsz a Mitre labdájával játszani. Sőt, ha fiatal vagy és szüleid, nagyszüleid valaha fociztak, azt ők is Mitre labdával tehették.

Profi minőség a játékosok igényei alapján

Két évszázad tapasztalatával a háta mögött a Mitre nagy hangsúlyt fektet a játékosok igényeire, szoros együttműködésben van labdarúgó szövetségekkel, klubokkal és játékosokkal. A bajnoki cím megszerzése a cél vagy néhány óra szórakozás a kertben vasárnap délután? Nálunk nemcsak a megfelelő játékszert találod meg ehhez, de a legjobb sportruházatot, tréningeszközöket vagy kapusfelszerelést is beszerezheted.

Technológiai fejlődés

A Mitre kínálatában a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően mindig a legmodernebb termékeket találod, de olyan régi kedvencek is rendszeresen újjászületnek, mint a Delta, a Calcio, az Ultimax vagy az Impel. A profi focilabdák szigorú és széleskörű tesztelésen esnek át, a FIFA Quality minősítések megszerzéséhez és a legjobb minőség biztosítására. A forradalmi Hyperseam™ technológiával készült labdák varrott és egyben ragasztott illesztésükkel egyesítik mindkét technológia előnyeit. A ProFlow™ és ProShield™ technikával gyártott ruházati termékek jól szellőző anyagukkal biztosítják a páratlan nedvesség elvezetést és kiváló védelmet nyújtanak minden időjárásban. A Mitre által kifejlesztett technológiákról itt olvashatsz bővebben.

Profi focilabda, futballfelszerelés

Termékeink közt minden célra és minden felületre megtalálható a tökéletes választás. A Mitre füves és műfüves pályára, teremfocihoz és aszfaltozott felületekre is készít több színben és több méretben elérhető profi focilabdákat. Ha pontos, jól irányítható futball vagy futsal meccslabdát, tartós edzőlabdát, képességfejlesztő labdát keresel, itt megtalálod. De a labdákon felül szerepel kínálatunkban sok más termék is mind professzionális, mind amatőr vagy szabadidős/hobbi játékosok számára. Pl.: kapuskesztyű, kapusnadrág, sípcsontvédő, mezfelső vagy mezalsó.
Klubok és egyéni sportolók figyelmébe is ajánljuk a Mitre labdahálókat, bójákat, tréningeszközöket és táskákat.

Sportruházat, edzőfelszerelés

Minden sporthoz és minden időjárásra található termékeink közt sportszár, edzőnadrág, esőkabát, széldzseki vagy éppen kapucnis pulóver. A Mitre - és így áruházunk - kínálata folyamatosan bővül, nézz be hozzánk gyakran!