Mitre Awara gyerek kapuskesztyű

Cikkszám: N/A

4 990 Ft

Az Awara gyerek kapuskesztyű tökéletes választás szabadidős játékhoz.

             • Kiváló kapuskesztyű gyerekeknek 3 mm-es latex tenyérrésszel és kézfejnél kényelmes (EVA) habpárnával – tökéletes a haverokkal való focihoz
             • Sima tenyér kialakítással a nagyszerű tapadásért és fogásért
             • Teljesen elasztikus csuklórész tépőzáras körpánttal az optimális illeszkedésért
             • Maximális kényelemre tervezve, hogy a játékra koncentrálhass, kapott gól nélkül
             A gyártó által ajánlott kesztyű méretek

             MéretKéz méret
             Felnőtt méret11104 -111 mm
             1098 -101 mm
             991 -95 mm
             886 – 91 mm
             779 – 86 mm
             Gyermek méret673 – 79 mm
             567 – 73 mm
             460 – 67 mm
             • 4
             • 5
             • 6
             • Fehér/Piros/Citromsárga

             További információk

             Méret

             4, 5, 6

             Változat

             Fehér/Piros/Citromsárga

             Alapszín

             Fehér, Piros

             Korosztály

             Gyerek

             Márka

             Mitre

             Típus

             Kapuskesztyű

             Leírás

             Profi focilabda, futballfelszerelés, sportruházat, kapus öltözet

             Miért válaszd a Mitre termékeit?

             A Mitre által gyártott számos profi focilabda olyan top bajnokságok hivatalos játékszerei, mint az EFL (English Football League - Angol Labdarúgó Liga). Ezekről bővebben a cég nemzetközi honlapján olvashatsz. A Mitre nevet 1949-ben vette fel a cég és lett vele világszerte ismert. A márka az Angol Labdarúgó Szövetség labdabeszállítójává vált és máig is töretlenül az angol futballörökség része.

             A futball az a játék, ami összetartja a világot...

             …és a Mitre a leghosszabb ideje meglévő szurkolója. A gyártó 1817 óta része a futball és más labdajátékok világának. Az azóta eltelt idő alatt számos ikonikus labdát adott a labdarúgásnak. Ha focizol, nagy valószínűséggel te is fogsz a Mitre labdájával játszani. Sőt, ha fiatal vagy és szüleid, nagyszüleid valaha fociztak, azt ők is Mitre labdával tehették.

             Profi minőség a játékosok igényei alapján

             Két évszázad tapasztalatával a háta mögött a Mitre nagy hangsúlyt fektet a játékosok igényeire, szoros együttműködésben van labdarúgó szövetségekkel, klubokkal és játékosokkal. A bajnoki cím megszerzése a cél vagy néhány óra szórakozás a kertben vasárnap délután? Nálunk nemcsak a megfelelő játékszert találod meg ehhez, de a legjobb sportruházatot, tréningeszközöket vagy kapusfelszerelést is beszerezheted.

             Technológiai fejlődés

             A Mitre kínálatában a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően mindig a legmodernebb termékeket találod, de olyan régi kedvencek is rendszeresen újjászületnek, mint a Delta, a Calcio, az Ultimax vagy az Impel. A profi focilabdák szigorú és széleskörű tesztelésen esnek át, a FIFA Quality minősítések megszerzéséhez és a legjobb minőség biztosítására. A forradalmi Hyperseam™ technológiával készült labdák varrott és egyben ragasztott illesztésükkel egyesítik mindkét technológia előnyeit. A ProFlow™ és ProShield™ technikával gyártott ruházati termékek jól szellőző anyagukkal biztosítják a páratlan nedvesség elvezetést és kiváló védelmet nyújtanak minden időjárásban. A Mitre által kifejlesztett technológiákról itt olvashatsz bővebben.

             Profi focilabda, futballfelszerelés

             Termékeink közt minden célra és minden felületre megtalálható a tökéletes választás. A Mitre füves és műfüves pályára, teremfocihoz és aszfaltozott felületekre is készít több színben és több méretben elérhető profi focilabdákat. Ha pontos, jól irányítható futball vagy futsal meccslabdát, tartós edzőlabdát, képességfejlesztő labdát keresel, itt megtalálod. De a labdákon felül szerepel kínálatunkban sok más termék is mind professzionális, mind amatőr vagy szabadidős/hobbi játékosok számára. Pl.: kapuskesztyű, kapusnadrág, sípcsontvédő, mezfelső vagy mezalsó.
             Klubok és egyéni sportolók figyelmébe is ajánljuk a Mitre labdahálókat, bójákat, tréningeszközöket és táskákat.

             Sportruházat, edzőfelszerelés

             Minden sporthoz és minden időjárásra található termékeink közt sportszár, edzőnadrág, esőkabát, széldzseki vagy éppen kapucnis pulóver. A Mitre - és így áruházunk - kínálata folyamatosan bővül, nézz be hozzánk gyakran!