Rólunk

Cégünk az angol Mitre Sports International Ltd. magyarországi képviselője.
A Mitre az Egyesült Királyságban meghatározó sportszergyártó és forgalmazó cég, melyet 1817-ben alapítottak, így az egyik legkomolyabb tradíciókkal rendelkező professzionális angol márka.

A Mitre kiemelt hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésre, így a nagymúltú márka ismertsége és elismertsége máig töretlen. Kiváló minőségű labdáik kifejlesztésénél mindig a legújabb technológiákat alkalmazzák, csakúgy, mint a gyártó többi termékénél. Ennek is köszönhető, hogy a Mitre ma számos futball bajnokság, szervezet és rendezvény hivatalos labdaszállítója. A cég biztosítja többek közt az angol EFL (English Football League), a skót SPFL (Scottish Professional Football League) és a walesi WPL (Welsh Premier League) profi ligák labdáit. Bővebben

A márka különlegessége, hogy a labdajátékokra – ezen belül is főleg a futballra – specializálódik, de a termékpalettán megtalálhatóak egyéb csapatsportokhoz kapcsolódó sportfelszerelések, így a kézilabda, kosárlabda, rögbilabda is.
A Mitre – így a www.mitre.hu webáruház – kínálatában található a futball-labdák mellett mezgarnitúra, tréning ruházat, kapusfelszerelés, sípcsontvédő, tréning eszközök (bóják, labdahálók, megkülönböztető trikók stb.), illetve egyéb ruházati termékek is mind csapatok részére, mind egyéni sportoláshoz.

Mivel a márka elsősorban a labdarúgáshoz kapcsolódik, így cégünk forgalmában meghatározó szerepet tölt be a Magyarországon működő több száz futballcsapat, utánpótlás-nevelő klub és egyesület, valamint szövetség.

Cégünk mind nagykereskedelemmel, mind kiskereskedelemmel foglalkozik. Kiskereskedelmi tevékenységünk erősítése érdekében 2020. augusztusától megújult honlappal és online üzlettel várjuk új és visszatérő Vásárlóinkat, ahol kedvezményes árakon találhatóak meg a kiváló minőségű Mitre termékek.

Bővebb információ, tanács és árajánlat kérése elérhetőségeinken lehetséges. (link lesz, még nincs végleges oldal)
A termékek megtekinthetőek központi üzletünkben és bemutatótermünkben, ahol szívesen várjuk személyes találkozóra is. (Találkozóhoz időpont egyeztetése ajánlott.)

Nézzen körül webáruházunkban, jöjjön el üzletünkbe, ismerje meg termékeinket és legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Jó vásárlást kívánunk,
www.mitre.hu

Whatever your goal