Posted on

Mitre Delta Max FA – az Emirates FA Cup hivatalos labdája

A Mitre Delta Max FA Hyperseam focilabdáit kiváló sebesség, tűhegy-pontosság és egyenletes érzés jellemzi. A látványos és részletgazdag játékszer egy kizárólag 5-ös méretben elérhető, bevizsgált és a FIFA által jóváhagyott professzionális meccslabda.

FIFA Quality Pro minősítés

A FIFA minőségbiztosítási előírásai azért jöttek létre, hogy kizárólag a legjobb minőségű futball-labdák büszkélkedhessenek ezekkel a jelzésekkel. A pecsét biztosítja, hogy a Mitre Delta Max FA mindig kiszámítható legyen és az idő múlásával se változzon meghatározó mértékben. Ehhez a megfelelő alaktartástól az egyensúlyon át a vízfelvételig számos kritériumnak meg kell felelnie, hogy a minősítést és az emblémát kiérdemelhesse.

mitre-delta-max-fa-fifa-quality-pro-minositesu-profi-focilabda

Hyperseam illesztés

A Mitre forradalmi Hyperseam technológiájának köszönhetően a labda ötvözi a varrott és ragasztott illesztésű játékszerek előnyeit. A ragasztott illesztésnek köszönhetően ellenáll a nedvességnek, így minden időjárásban tökéletes választás. A ragasztott illesztés lehetővé teszi, hogy a játékszer kiszámíthatóan, minden pontján eltalálva ugyanúgy viselkedjen.

mitre-delta-max-fa-hyperseam

A Delta Max FA profi focilabda megvásárolható webáruházunkban és személyesen bemutatótermünkben.